Няма нищо по-изненадващо и неочаквано от странния сън. Дали, след

...
Няма нищо по-изненадващо и неочаквано от странния сън. Дали, след
Коментари Харесай

Сънувате секс с най-добрия приятел или приятелка? Какво означава всичко това?

Няма нищо по-изненадващо и ненадейно от странния сън. Дали, откакто си легнеш, ще се " озовеш " още веднъж на работа или пък на някой баснословен плаж с обичан артист, няма по какъв начин да знаеш!

via GIPHY

Но постоянно в сънищата ни се появяват действителни хора, с които поддържаме връзка ежедневно - родственици, другари, сътрудници. И постоянно са в неуместни обстановки. 

via GIPHY

Какво обаче значи, в случай че сънувате, че вършиме секс не с кого да е, а с най-хубавия си другар, без оглед на пола и половата ориентировка?

via GIPHY

" Нормално е, няма място за терзание ", безапелационен е доктор Гари Браун, фамилен съветник от Лос Анджелис.

Съветът на специалиста е да не мислим прекалено много върху съня си, тъй като не постоянно той пресъздава същинските ни, въпреки и подсъзнателни, стремежи. 

via GIPHY

И въпреки всичко, какво значи, в случай че сънувате, че вършиме секс с най-хубавия си другар? Това сигурно е сигнал, че сте много близки и няма секрети посред ви.

via GIPHY

Ако сюжетът от съня ви се повтаря, може би въпреки всичко значи, че желаете освен това от другарство. В подобен случай би трябвало да помислите дали не е добра концепция да поговорите с някого или най-малко да изясните за себе си какво се случва.

Източник thumbnail: amriphoto/Deagreez/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР