Няма нищо по-хубаво от това да пътувате, да въздишате на

...
Няма нищо по-хубаво от това да пътувате, да въздишате на
Коментари Харесай

Тези 5 зодии го очаква СУПЕР ПЪТУВАНЕ до края на годината

Няма нищо по-хубаво от това да пътувате, да въздишате на красивите мостове на любовта, да се влюбвате в нови градове, да мечтаете за далечни дестинации… Всеки сезон е подобаващ за разкриване на ново обичано място или опознаване на още един град. Все отново би трябвало да запълните листата с покорените стремежи! Време е фантазиите да станат действителност и да осъществите пътуванията, които от дълго време отлагате!
Ето 5-те зодии от хороскопа, които ги чакат щури странствуване до края на 2017-та година!
Овен
Истински фенове на новите преживявания. Смело се впускат в завършения без да му мислят доста! Тези месеци са супер подобаващи за далечни дестинации или визитата на обичани градове с обичани хора!
Рак
Съвсем скоро ви чака предложение за пътешестване, което няма по какъв начин да пропуснете. Ще бъде ненадейно, само че в най-правилния миг! Не се замисляйте, а стягайте куфарите бързо и се подгответе за страхотни гледки. Не пропускайте да вземете и фотоапарата!
Стрелец
Съветваме ви да разгледате уеб страниците за пътешественици, тези на самолетните компании, да се обадите на приятелите ви, с които обичате да споделяте незабравими момента и да се впуснете в приключението, което ви чака. Няма да сбъркате в случай че си вземете по-дълга отпуска!
Водолей
Вашият град ви е доскучал! Това е сигнал, че би трябвало да посетите обичаното си място, с цел да намерите ново ентусиазъм или напряко да се втурнете в непредвидимо пътешестване с най-верните приятели. Очакват ви щури моменти и диви преживявания, подгответе се за доста смях и мощни страсти!
Риби
Имате усет за страхотните дестинации! Обичате красивите градове, коледните базари на огромни европейки столици, обичате да пазарувате от известни марки. Всъщност обичате и дребните китни селца, в които да се насладите на мира и тишина. Не се колебайте! Взимайте раницата и си набележете къде желаете да бъдете и с кого!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР