Няма нищо по-хубаво от това да намериш сродна душа, с

...
Няма нищо по-хубаво от това да намериш сродна душа, с
Коментари Харесай

Бодибилдър е влюбен в секс куклата Марго, мечтае за сватба

Няма нищо по-хубаво от това да намериш сродна душа, с която да споделяте едни и същи усеща, да остареете дружно и да се радвате на топлината и уюта на дома. На сходно мнение е и известният в Казахстан бодибилдър Юрий Толочко.
               

A post shared by (@yurii_tolochko) on Dec 8, 2019 at 2:07am PST

Вижте в канала във vbox7:

Юрий споделя пред известно съветско телевизионно шоу за любовта си към Марго и тяхната бъдеща женитба. Е, Марго е секс робот, само че любовта им е същинска, а Юрий приема нещата в действителност насериозно.
               

A post shared by (@yurii_tolochko) on Nov 12, 2019 at 10:59am PST

Двамата са дружно от 8 месеца, а Instagram профилът на спортиста е цялостен с техни общи фотоси, на които са на среща, в ресторант, в самолета или просто се разхождат из града.
               

A post shared by (@yurii_tolochko) on Nov 10, 2019 at 2:57am PST

Юрий даже неотдавна завел Марго в клиника по естетична хирургия и тя станала и още по-секси от преди. " Тя се промени доста по време на връзката ни ", разяснява бодибилдърът.
               

A post shared by (@yurii_tolochko) on Nov 4, 2019 at 4:48am PST

" Тя не може да върви сама, нужна ѝ е помощ ", изяснява още той и разяснява, че не може да готви, само че пък обожава грузинската кухня.-->
               

A post shared by (@yurii_tolochko) on Oct 11, 2019 at 2:49am PDT

Откакто Юрий купил Марго, двамата са неразделни. Предстои и женитба. Уви, психолозите сигнализират, че доста клиенти, закупили сходен вид кукли, заменят изцяло същинските си връзки с такива, от този тип.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР