Няма нищо по-дразнещо от справянето с упоритите косми и прах,

...
Няма нищо по-дразнещо от справянето с упоритите косми и прах,
Коментари Харесай

Феновете на почистването споделят хак за £1 за премахване на скрити косми и прах от килима

Няма нищо по-дразнещо от оправянето с упоритите косми и прахуляк, останали след разчистване с прахосмукачка - само че за благополучие една интелигентна жена показа елементарен трик за справяне ежедневният проблем.

За този съответен способ няма да се постанова да се притеснявате, че ще изпръскате първокласно почистващо съоръжение, защото ще ви би трябвало единствено един на ниска цена домашен продукт за този трик. Ако имате деца или домашни любимци, ще знаете, че килимите могат елементарно да се разхвърлят, което значи, че ще би трябвало да прекарате известно време в триене на петна и прахосмукачка на космите от домашни любимци.

Докато някои почистващи препарати за килими и почистващите препарати от време на време могат да свършат работа, има чудесни други възможности на тези общоприети почистващи артикули. Отивайки на страницата на Mrs Hinch Cleaning Tips във Фейсбук, гуру по почистването показа съвета си с други, разкривайки, че ще им би трябвало чистачка за прозорци, с цел да прогонят мръсотията, която може да се купи в множеството супермаркети. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР