Няма нищо лошо в това да си девствен - независимо

...
Няма нищо лошо в това да си девствен - независимо
Коментари Харесай

`Майка ми се подиграва, че съм девствена - тя казва, че съм изтекъл срока си за продажба`

Няма нищо неприятно в това да си непорочен - без значение дали не си подготвен да правиш секс, не си сте срещнали верния човек или нямате интерес да споделяте тялото си с някой различен. Знаейки това, една 18-годишна се обърна към Reddit за съвет, откакто разкри по какъв начин майка й й се подиграва при всеки комфортен случай, че е девствена и няма гадже.

Тя показа по какъв начин майка й се хвали за загубата на девствеността си в ранните си тийнейджърски години – и към този момент имаше две деца до 18-годишна възраст. Тя сподели в Reddit: „ Аз съм на 18 и към момента съм девствена, с което бих се съгласила, в случай че майка ми, на 35, не ми се подиграваше за това. Изглежда, че при всеки диалог, който водим, тя съумява да ми се подиграе, че към момента съм девствена и в никакъв случай не съм имала гадже. Това ме кара толкоз да се разстройвам.

" Тя постоянно припомня ми, че по-голямата ми сестра, на 20, беше доста по-млада от мен, когато имаше първата си връзка. Или ще спомене обстоятелството, че е била бременна с мен единствено на 17 и е родила сестра ми на 15. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР