Няма нищо изненадващо, че България закъсня с решението си за

...
Няма нищо изненадващо, че България закъсня с решението си за
Коментари Харесай

Иво Инджев: Не е изненадващо, че България закъсня с решението за военна помощ за Украйна

Няма нищо изненадващо, че България закъсня с решението си за изпращане на оръжия за Украйна, това сподели журналистът Иво Инджев в студиото на „ Офанзива ” по.

„ Когато се видя, че можем да изпратим оръжие за Украйна, не им остава друго с изключение на да протакат ”, сподели той във връзка несъгласието на част от политическите кръгове Украйна да получи оръжие от България. Някой би трябвало да дава отпор на лъжите, съгласно които България ще се въвлече във война, счита той.

Инджев разяснява и вота на " Продължаваме Промяната " за закупуване на самолети F-16. Той показа, че е сюрпризиран от гласуването на Асен Василев, припомняйки думите му, с които дефинира позицията на президента Радев във връзка с изпращането на оръжие за Украйна като „ позорна ”.

„ Исторически Гърция е доста по-пропуска, в сравнение с България и все пак гласоподава и даде 40 бойни машини руско произвеждане ”, сподели журналистът.

„ Ние сме другари с Украйна и с целия свят ”, съобщи той и сподели, че Путин е изправил против себе си целия свят, а другари са му другари са му Северна Корея, за която има данни, че доставя Русия скрито със снаряди.

Инджев е на мнение, че най-спрягания вид за сформиране на държавно управление е с партията на Стефан Янев.

Журналистът не счита, че се е родило евроатлантическо болшинство сподели, че България е изпратила сигнал до света, че не е това, поради което сме се срамували до момента.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР