Няма никакво значение кога отново ще има футболни мачове. Важното

...
Няма никакво значение кога отново ще има футболни мачове. Важното
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Това, че някои футболни клубове ще фалират, е най-малкият проблем

Няма никакво значение по кое време още веднъж ще има футболни мачове. Важното в този момент е да се спасят човешките животи. Това съобщи героят от САЩ'94 Йордан Лечков в прям диалог пред „ България Днес”.

„ Кога ще се възобнови футболното ни състезание не е най-важното нещо сега. Трябва да се изчака и да се види обстановката. Мачовете липсват, само че отново ще има футбол. В момента сме на режим оцеляване! Дай Боже да не се вдигне доста броят на инфектираните и жертвите в страната. В последна сметка това зависи малко или доста и от нас самите”, разяснява Лечков.

Лечков към този момент не е част от управлението на футбола у нас, само че съди БФС. Като първи вицепрезидент на Боби Михайлов той претендираше, че би трябвало да оглави централата след оставката на някогашния вратар. Вместо това за краткотрайно изпълняващ длъжността президент бе вписан Михаил Касабов, а Лечков бе освободен от всички длъжности, които заема. Бившият национал заведе дело против сътрудниците си от Изпълкома, което Софийски градски съд приключи като безпричинно. Преди няколко дни обаче Лечков апелира това решение. Екзекуторът на Германия от международното състезание в Америка също търпи огромни загуби от изключителното състояние в България поради пандемията от ковид. Той е притежател на хотелски комплекс в родния си град Сливен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР