Няма никакво съмнение, че най-скандалната участничка от третия сезон на

...
Няма никакво съмнение, че най-скандалната участничка от третия сезон на
Коментари Харесай

Марина от „Фермата“ с шокиращо признание пред в. "Шоу" за изтеклото порноклипче: Първо се снимах с бельо, но за още пари...

Няма никакво подозрение, че най-скандалната участничка от третия сезон на „ Фермата “ е Марина Сучкова. Сочеха я даже за победител, само че изненадващо си потегли от рейтинговото шоу на бТВ единствено седмица преди финала. Тя е 46-годишна чеченка, която бяга от войната с Русия през 90-те години и остава в България. Тук среща любовта на живота си – художник, за който се дами и който е първият й мъж в живота. Днес Марина е разведена, а от буйната й обич са останали единствено безчет разгулен фамилни кавги и двама сина, които отгледала сама. И двамата са футболисти. Големият е някогашният вратар на „ Славия “ и „ Левски “ – Стефано Кунчев. Докато беше в предаването, изтече скандално видео с нейно присъединяване. В него Марина е чисто гола дружно с още една жена. Хората скочиха против нея, че е участничка в порнофилм. Марина изяснява пред нашата медия какво е представлявала нейната работа, която разказва като еротика. - Марина, с каква цел се записа на кастинг за „ Фермата “ и съжаляваш ли, че взе участие?
- Никога не скърбя за решенията си. Участвах във „ Фермата “, с цел да печеля и да си купя жилище. Парите бяха водещи при моето решение да се включа в този формат. Това е.
Известността е втора употреба. Ако в този момент си изиграя добре картите, може и да стана известна. Зависи от доста неща. Имам нещо мислено и ще забележим дали ще стане.

- Ти си чеченка, която бяга от войната с Русия през 90-те години и оставаш за непрекъснато в България…
- Когато човек е дребен, не може да оцени действително нещата. Изгубих другари, на новото място се усещах изгубена, не бях уверена в себе си. Трябваше да стартира да привиквам с нова просвета, с нов метод на схващане. Но при младежите това се случва извънредно бързо, тъй като те не са обременени с проблемите на възрастните. Знам, че на мама й е било доста по-трудно… Може би съм подобен вид човек, който се приспособява бързо. Не скърбя, че пристигнах в България. Там е доста по-трудно да се живее, в сравнение с тук. Особено в случай че си жена – там разликите сред половете са големи. Мъжът има доста права, до момента в който дамата ги няма. Жената би трябвало там да си знае мястото и към момента е по този начин, твърдо го споделям. Кореспондирам с хора от Чечня и ми е ясна картинката.


Гордее се, че е отгледала двама същински мъже

- Тук срещаш любовта на живота си и ви се раждат двама сина. Защо се разделихте по-късно?
- Аз пожелах да се разделим, тъй като желаех децата ми да живеят в здрава среда. Исках да нямат този вид държание като кавги, неприятен език по отношение на родители, посяганици и така нататък Това за мен беше много шокиращо, защото съм израснала в пуританско семейство и в никакъв случай не съм чувала родителите ми да се карат. Когато чух някогашния за първи път да увеличи звук на майка си, аз бях много шокирана.

Синовете ми се виждат с него, въпреки всичко той им е татко. Това, че алкохолът му е уязвимост, не го прави неприятен човек. Нормалното взаимодействие сред нас се случи, когато децата пораснаха. Допреди това си бях сама. Не желая да се акцентирам по никакъв метод, само че животът е подобен. По-лесно е да поддържаш взаимоотношения с пораснали деца, в сравнение с с дребни лапенца, нали по този начин?!

- Падаш ли си по по-млади мъже? На какъв брой години е бил най-младият ти ухажор?
- Попаднах, без да желая на млад ухажор. В днешно време младите мъже са брадясали и наподобяват по-големи. Не мислех, че е толкоз по-млад от мен. Оказа се, че е 13 години по-малък. А дали си падам по по-млади… Какво значи да си млад?! Може да си млад физически, само че зрял умствено. Има мъже на по 50 години, а се държат като младежи. Много е релативно. Живеем в 21 век и понятието секс си е секс, само че има преди този момент и по-късно. Ако няма какво да си кажете след секс, не бих се хванала с подобен човек.

- Докато беше във формата, изтече твое скандално порновидео. Как се почувства, когато разбра, че тази дълго защитавана загадка е станала медийно притежание?
- Хората не могат да разграничат порното от еротиката. При порното има навлизане – дали с език, пръст или сексуален орган. А еротиката е красиво поднесена фотография или видео. Психически бях готова, че при влизането ми в подобен огромен формат ще се откри „ благодетел “, който да желае да ме оплюва. Това си е човешка линия и прощавам на индивида, който форсира нещата.

Нямам догатки кой може да го е пуснал и не желая да изпадам в такива в детайлности. Такива хора са доста под равнището ми. Хората се разделят на два вида – едните ми съчувстват за претърпяното, други ме оплюват. Изтеклото клипче е грозно, не е професионално. Нито осветяване имаше, нито нищо. Самата продукция, за която работех и материалите, които продавахме, постоянно бяха поднесени стилно и красиво, а не по този метод.


Скандалния лесбо порно клип на чеченката

- Какво представляваше тъкмо тази работа? Какво трябваше да вършиш?
- Това си беше безусловно естествена работа с работно време. Отиваш и те гримират, вършат ти прическа, обличаш се красиво, слагаш слушалка в ухото и стартира предаването. То се излъчваше 24 часа в денонощието с разнообразни девойки. Звъняха хора и започвахме да водим диалог и от време на време човек искаше да види освен това от теб, за което си заплащаше в допълнение.

Мога да подчертая, че хората ми плащаха постоянно в точния момент на всеки две седмици. С първата сума си заплащах квартирата, а вторите ми бяха за естествения метод на живот. Знаете, че когато децата са възпитаници, има много разноски. А какво да приказваме, когато са в спортно учебно заведение и има спомагателни неща като обувки, чорапи, наколенки, ръкавици и какво ли не. Трудничко ми беше, само че няма да се окайвам.

Само си представете, че съм самотна жена с две деца. Когато се разбра, че съм разведена, знаете ли какъв брой оферти имах да си легна с някого за пари… Започвах да се червя не от ушите, ами не знам от къде! И в един миг ми предложиха тази работа в малкия екран, където никой не ме допира даже с пръст. Първо започнах да се появявам с долни дрехи, все едно съм на плажа. И когато видиш, че девойките, които си махат и сутиена, вземат 50% повече от теб, решаваш да пробваш и ти. В последна сметка работиш в тази телевизия и хората те възприемат по този метод, без значение дали сваляш горнището или не. По подобен метод опознах мъжката логика на психиката, превъзмогнах своята свенливост и станах малко по-комуникативна. Там не ти се обаждаха единствено хора, които желаеха да се „ освободят “. Обаждаха се хора от разнообразни прослойки – инженери, архитекти и така нататък Споделяли са ми какво ли не. Сигурна съм, че мога да взема някакво отношение по всяка тематика, поради богатия си опит. Или най-малко да знам защо става въпрос.

- Предлагали ли са ти по-хардсцени, които евентуално се заплащат сносно?
- В тази телевизия в никакъв случай не са ми предложили такива неща. Тя беше строго избрана. Много пъти клиенти са желали замяна на телефон или адрес на някое от девойките, което беше безусловно неразрешено. Хващали са хора от екипа, които са нарушавали това предписание и са ги уволнявали.

- Какво споделиха по случая твоите синове?
- За тях съм майка и ще си остана такава. Няма значение какво съм правила, значимото е, че те са станали мъже. Не съм ги оставила да пропаднат. Когато се разведох, всички в Троян ми предричаха „ ярко “ бъдеще, че децата ми ще станат алкохолици и наркомани, че аз ще работя на Околовръстното за 5 лв…. Знаете ли по какъв начин се усеща една жена от сходни приказки?! Твърдо си бях решила, че ще пълзя и ще лазя, само че децата ми ще бъдат независими мъже, каквито са сега. Те не зависят от мен. Малкият ми наследник е на 19 години и към този момент не живее при мен, заплаща си квартира, изкарва си пари. Горда съм със себе си и че момчетата ми станаха същински мъже, които не живеят до полата на мама. Те са мултифункционални, тъй като и те имаха мъчно детство. В Троян работех до 4 часа като секретарка, а по-късно преподавах аеробика. Големият ми наследник вземаше дребния от градина и се гледаха сами. Приготвяха ми постоянно вечеря, тъй като знаеха, че мама ще се прибере изморена от работа. Надали някоя майка може да се похвали с това.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР