Няма никаква новина около отношенията в малката коалиция, заяви лидерът

...
Няма никаква новина около отношенията в малката коалиция, заяви лидерът
Коментари Харесай

Симеонов за малката коалиция: Не сме се събрали, за да се обичаме

Няма никаква вест към връзките в дребната коалиция, съобщи водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов .

Той акцентира, че макар зародилото напрежение след изборите, нищо в връзките сред трите обединения вътре в обединението не се е трансформирало . „ Говоря си с всички. За мен тази конюнктура на обвинявания, упреци и опълчване не ми е приятна. Бих предложил на сътрудниците да намерят естествен метод за своите взаимоотношения “, разяснява Симеонов.

Ние не сме се събрали, с цел да се обичам е “, добави още той и акцентира, че обединението може да продължи да работи макар несъгласията. „ Събрали сме се да вършим някаква работа. В случая тя е да се извършва програмата, под която сме се подписали. Личните връзки не би трябвало да имат значение. Освен партия, всеки съставлява гласоподаватели и то десетки или стотици хиляди, пред които е виновен “, разяснява още водачът на НФСБ.

Симеонов изясни, че на този стадий и при тези връзки не се обрисува скоро да се организира съдружен съвет и прикани водачите на останалите две партии да слагат персоналните си връзки на назад във времето.-->

Междувременно вицепремиерът и водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи пред NOVA, че шансът " Обединени патриоти " да оцелеят като коалиция н е е огромен . По думите му Волен Сидеров е с вободен да напусне, когато изиска.  Патриотичните упреци през медиите започнаха преди изборите , само че не приключиха с тях.
 Красимир Каракачанов БГНЕС
С ериозни обвинявания в манипулиране на евровота и пазаруване на гласове си размениха политическите обединения на 5 юни в коридорите на Народното събрание. Лидерът на „ Атака ” Волен Сидеров дефинира резултатът на Вътрешна македонска революционна организация като корпоративна договорка, а от Вътрешна македонска революционна организация дадоха отговор, че сходни изказвания може да насочи единствено човек, който завижда или не е в час с политиката.

" Резултатът на Вътрешна македонска революционна организация е в следствие не н а почтен избор ”, сподели водачът на „ Атака ” Волен Сидеров.
 Волен Сидеров БГНЕС, списък
Без обич в обединението можело, само че да е и без скандали поиска Каракачанов.
„ А з нямам желание да церя този или оня . Ако някой счита, че е пристигнало времето да напуща коалиция „ Обединени патриоти ”, да бъде по този начин добър да го направи ”, съобщи той и добави, че възможното овакантяване на Волен Сидеров нямало да заплаши нито Народното събрание, нито държавното управление.

„ Няма да ставам звероукротител. Още предходната година ноември месец смъкнах синята каска и споделих: „ До тук ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР