Няма никаква логика да твърдим, че зимата ще бъде страшна.

...
Няма никаква логика да твърдим, че зимата ще бъде страшна.
Коментари Харесай

Журналист: Радев изглежда е влязъл в предизборен период. Президентът е руски

Няма никаква логичност да твърдим, че зимата ще бъде страшна. Не сме във война, оправяме се обичайно стопански. Това сподели политологът Любомир Стефанов за " Твоят ден ".

" Демократична България и Радев споделиха взаимната си фрустрация и не чух линии за бъдещето. Имаше политическо и личностно говорене. Дано като изключат камерите да кажат значителното. Радев няма партия, само че има служебно държавно управление, което употребявайки момента, че е ничие, разчиства едни авгиеви обори. Президентът е назначил тотална проверка на предходното ръководство. Той е взел страна против партиите, които пробват да трансформират секторни политики. Радев разчиства по оста някому ", уточни той.

И добави, че има заплаха Народното събрание да се трансформира във функционалност на президента. Според него и сега се гласоподава смесено, а в случай че хартия размени машината, това ще е крачка обратно. 

Журналистът Виктор Иванов дефинира консултациите като скучни. " Радев наподобява е влезнал в избирателен интервал. Президентът е съветски. Единственият риск при избори през януари е служебното държавно управление да не успее да изрине снега, тъй че бюлетините да не стигнат до секциите. Не знам на каква база стъпват, като настоявам, че зимата ще е страшна. Икономиката бумти, тъй като бизнесът си прави бизнес без да се кланя на никого ", счита той. 

По думите му е явна тактика забавянето на консултациите. " За всички е ясно, че ще вървим на избори. Или бавим поради измененията в Изборния кодекс, само че хората няма да им имат вяра. Или да мине програмата за незабавно преовъоръжаване на служебния кабинет. Ако бъде утвърдена, държавното управление разполага с 10 милиарда лв. и не би трябвало да пита повече Народното събрание ", акцентира Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР