Няма неподходящ момент да потърсите ъпгрейд на домашната си мрежа.

...
Няма неподходящ момент да потърсите ъпгрейд на домашната си мрежа.
Коментари Харесай

Надстройте вашата домашна мрежа до най-добрата възможна Wi-Fi връзка

Няма несъответствуващ миг да потърсите ъпгрейд на домашната си мрежа. Като се има поради, че по-голямата част от времето вкъщи се прекарва в онлайн сърфиране, игри, видео стрийминг и други сходни действия, вярната мрежова връзка е наложителна, в случай че желаете допустимо най-хубавото преживяване. Разбира се, с цел да постигнете това е добре да изберете Wi-Fi 6 устройство, което предлага мощна връзка, положително покритие и доста технологии, от които можете да се възползвате, а един от идеалните избори е мрежовата система

Защо мрежовите системи са положителни

Може би се питате: Защо мрежова система? Всички знаем, че някои рутери нормално не оферират същото качество на покритие в целия ви дом, каквото мрежовите системи подсигуряват. Благодарение на тях, без значение къде се намирате, било до вашата спалня, кухня или всекидневна, мрежата ще бъде със същото качество.

Предимството на мрежовата система е, че в случай че домът ви е с елементарни размери се нуждаете единствено от една единица, която ще успее да се погрижи за потребностите ви, защото покрива до 230 кв.м. Колкото по-голям е домът, толкоз по-голямо е покритието. Така че можете да добавите спомагателни единици, до три, достигайки общо 600 квадратни метра, което в някои случаи ви предлага страхотна Wi-Fi мрежа освен за вашия дом, само че евентуално и за вашия двор, да вземем за пример, без спирания.

Това също значи, че всички устройства Deco образуват единна мрежа, тъй че когато се движите из къщата, вашите устройства автоматизирано ще се свързват с най-близкия Deco Unity, предлагайки безпроблемно Wi-Fi преживяване.



Интелигентен Wi-Fi, който подсигурява безпроблемно поточно предаване на данни

се предлага със супер бърз Wi-Fi 6 със скорости до 3,0 Gbps и 4 потока т.е по-малко закъснение – (2x2/HE160 2402 Mbps + 2x2 574 Mbps. Разбира се, в обстановката, в която се нуждаете от един спомагателен подтик за вашата мрежа, Deco X50 разполага с 3 Gigabit врата, които обезпечават задоволителна съгласуваност. Те са чудесна алтернатива за устройства като вашия компютър или смарт тв приемник, тъй че игровите преживявания или видео стрийминг да са с допустимо най-хубавото качество на съгласуваност.

Deco X-50 e екипиран с AI-Driven Mesh, която обезпечава образован Wi-Fi, който ви следва, където и да сте, без спиране. AI автоматизирано разучава мрежовата среда, държанието на потребителите и подсигурява безпроблемното поточно предаване на данни с допустимо най-бърза скорост. А функционалността HomeShield дава инструментите, които са нужни за ръководство на вашата мрежа – от идентифициране на пропуски в сигурността до IoT отбрана в действително време, както и наставнически надзор.



Лесна за конфигурация и подготвена за работа

И най-после, само че не на последно място, процесът на инсталиране е в действителност елементарен. Всичко, което би трябвало да извършите, е да извадите Deco от кутията, да инсталирате приложението Deco и да следвате инструкциите на екрана. Оттук нататък приложението Deco ще свърши останалото и ще задейства мрежата ви единствено за няколко минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР