Няма непобдими! Това го доказа Реал Мадрид, след като загуби

...
Няма непобдими! Това го доказа Реал Мадрид, след като загуби
Коментари Харесай

Реал Мадрид е детрониран от европейския трон

 Реал Мадрид прави бенефис на Роналдо
Няма непобдими! Това го потвърди Реал Мадрид, откакто загуби от градския съпреник Атлетико с 2:4 в среща за Суперкупата на Европа. " Дюшекчиите "  прекъснаха хегемонията на " белия балет ", който за трета поредна година се бореше за трофея.

Срещата предложи страховит футбол, голям брой обрати и в последна сметка подобаващ триумф за Атлетико. Футболистите на треньора Чоло Симеоне дръпнаха в резултата, откакто Диего Коща вкара още в 49-ата секунда на мача.

Реал обаче се подвигна бързо и с голове на Бензема (27) и Рамос (63 от дузпа) съумя да направи цялостен поврат. Атлетико не се отхвърли и стигна до тъждество в постоянното време, откакто Коща опъна мрежата в 79-ата минута.



В продълженията " дюшекчийте " демонстрираха по-добър футбол и изцяло надиграха " белия балет ", като им забиха нови две попадения дело на Саул (98) и Коке (104).

Все отново би трябвало да се означи, че футболистите на треньора Хулен Лопетеги записаха нелош мач, макар резултата, само че сигурно неналичието на Кристиано Роналдо се усещаше осезаемо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР