Няма напрежение в БСП. Има спазване на устав, има важност

...
Няма напрежение в БСП. Има спазване на устав, има важност
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Няма напрежение в БСП заради листите

Няма напрежение в Българска социалистическа партия. Има съблюдаване на правилник, има значимост на правилото - болшинството взима решение, а малцинството, което не е според, си споделя мнението и по-късно извършва решението. Така е във всяка една демократична партия. Никой не е изключен от Българска социалистическа партия за друго мнение, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия Георги Свиленски от партията. Според него, след последния конгрес, са изключени поради държанието си, включващо окупиране на трибуната и хулиганско държание.

Свиленски счита, че Българска социалистическа партия е в кондиция и напрежение, тъй като те са подредени от редовите социалисти. " Кандидатите в листите са на 100% предложение на общинските организации, а Националният съвет единствено дефинира водачите и те не вземат участие в подреждането на листите на всички претенденти ", акцентира членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

В отговор на въпрос, свиленски разяснява, че джендър идеологията настава нападателно в страната и по тази причина конгресът е взел решение партията да стартира подготовка за референдум, " за " и " срещу " джендър образованието в учебните заведения.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР