Няма начин да съм тъжна, когато знам, че съм толкова

...
Няма начин да съм тъжна, когато знам, че съм толкова
Коментари Харесай

Марго Роби проговори за първи път, след като не я номинираха за Оскар за Барби

„ Няма метод да съм тъжна, когато знам, че съм толкоз благословена ". Това сподели Марго Роби, която най-сетне проговори за неналичието си на номинация за " Оскар " за най-хубава актриса във кино лентата " Барби ". Това се случи на специфичната прожекция на SAG-AFTRA във вторник. 

Феновете бяха гневни след номинациите за Оскар 2024 предходната седмица, когато Грета Гъруиг не беше в категорията за най-хубав режисьор, а Роби не беше в конкуренцията за най-хубава актриса.

33-годишната австралийска звезда сподели, че явно счита, че Гъруиг е трябвало да бъде номинирана. " Това, което тя направи, е нещо, което се случва един път в кариерата, един път в живота ", разяснява Роби.

Въпреки това, тя се погрижи да отпразнува всички номинации за " Оскар ", които филмът получи, като сподели, че е извънредно разчувствана от броя им - цели 8.

„ Невероятно е, че напъните на всички бяха оценени и че получихме номинация за най-хубав филм ", възхити се тя.

Освен за тази номинация, включваща Роби, тъй като тя е била продуцент на кино лентата, „ Барби " получи и за най-хубав приспособен сюжет, най-хубава истинска ария за „ I`m Just Ken " и „ What Was I Made For? ", най-хубав дизайн на костюми и най-хубав дизайн на продукцията.

Райън Гослинг беше номиниран в категорията за най-хубав артист в поддържаща роля, до момента в който Америка Ферера получи номинация за най-хубава актриса в поддържаща роля, предава Page Six. 

Допълнително обяснявайки какъв брой се гордее с кино лентата, Роби добави: „ Ние се заехме да създадем нещо, което да промени културата, да й повлияе и просто да окаже някакво влияние. ", изясни Роби.

„ И към този момент го направихме. В доста по-голям мащаб от колкото в миналото сме си мечтали. Това в действителност е най-голямата премия, която може да излезе от всичко това. ", заключи тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР