Няма много неща, които биха могли да разубедят пазарите от

...
Няма много неща, които биха могли да разубедят пазарите от
Коментари Харесай

Пазарите са убедени, че Фед е приключил с увеличението на лихвите. Това крие опасности

Няма доста неща, които биха могли да разубедят пазарите от визията, че Федералният запас на Съединени американски щати ще задържи лихвените си проценти без смяна по време на съвещанието на централната банка на 1 ноември, написа американското финансово издание.

Това не се дължи на неналичието на вести през идната седмица и половина до тази дата. Ценовият показател на разноските за персонално ползване (PCE)- желаната от Фед мярка за инфлацията, ще бъде оповестена в петък. Предходният ден пък ще бъдат показани последните данни за брутния вътрешен артикул. Четири от седемте софтуерни компании от т.н.ар „ Великолепната седморка “ (Apple, Microsoft, Alphabet, Amazon, Nvidia, Meta и Tesla) - кохортата, която носи съществена отговорност за облагите при акциите тази година, ще рапортуват финансовите си резултати за последното тримесечие през тази седмица.

Неспособността на републиканците да изберат ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати пък може да докара до в допълнение покачване на доходността по американските скъпи бумаги, като през днешния ден 10-годишните държавни облигации надвишиха прага от 5% за първи път от 2007 година насам.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР