Няма майтап – Голямото Лапане си направил липосукция. Новината-слух обикаля

...
Няма майтап – Голямото Лапане си направил липосукция. Новината-слух обикаля
Коментари Харесай

Българската журналистика 2018 - липосукция, възход и реквием

Няма подбив – Голямото Лапане си направил липосукция. Новината-слух обикаля политико-мафиотските среди, дори и журналистическите. С нея ще приключи медийната 2018-а. Достоен край. Не е ясно единствено дали скалпела и сондата са танцували в Дубай или София.
Ако слухът се окаже правилен, което ще стане в мига, когато бъде опроверган публично (по Стив Джобс) ще излезе, че в България гражданска война може да направи едно източване на мазнини от дебело тяло, а не цивилен улични митинги. Те нямат почва у нас.

По средата на отиващата си година Голямото Лапане написа закон за медиите. Да се осветлели притежателите. В здравното заведение под табелката Съединението прави силата законът бе гласуван единомислещо. И още на идващия ден всички притежатели на медии, както и тяхното финансиране стана ясно на народа. Ясно като в софийска мъгла – вие какво си помислихте.

В края на лятото Голямото Плюскане, пардон Преяждане, рече, че към този момент няма да е притежател на медии. Решил да направи фондация, с цел да се развива собствеността му демократично и в унисон със свободното слово. Още на другия ден това се случи. Колкото сте видели вие, толкоз и аз…

Големите медии заедно отразяваха в продължение на седмица по какъв начин едно куче бе боядисано алено в едно тутраканско село. Репортажи, мнения, разбори, благотворителни акции, сълзи в ефир… Но млъкни сърце!

През ноември и декември бяха раздадени няколко чувала с награди на най-достойните и послушните. Те ще папкат, а другите ще гледат и ще се учат по какъв начин се става верен публицист. Журналист за знамение и приказ.

Нито една от същите тези медии не обели и една дума за насилието във висшия ешелон на държавната администрация, прието обществено от самата жертва. Един от финансовото и споделил усмихнат до уши: Е, това си върви с работата… Сигурно и медиите на 111-то място по независимост мислят същото, другояче щяха най-малко да упоменат нещичко.

Почасовата ставка на троловете през 2019 ще се вдигне три пъти над тази от 2018 година. Да не си помислите, че е поради изборите. Сакън. Обикновена благотворителност от страна на фондацията с явен притежател и финансиране.

Попитали радио Ереван, по кое време българските публицисти ще облекат жълти жилетки.

Отдавна са ги обули, не усещате ли, - отвърнали от радиото.

Д-р Димитър Попкутуев

П.П. При липосукцията има някои опасности. Например пациента да получи пулмонарен емболизъм. Смъртоносна работа. В нашия случай обаче няма да се случи, по какъв начин по този начин на баш медийния император. Реквиемът е за публицистиката, клетата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР