Няма лоши инвестиции, но са ни любими тези, които предлагат

...
Няма лоши инвестиции, но са ни любими тези, които предлагат
Коментари Харесай

Борисов: Не е имало лобизъм за F-16, но имаше подла и яростна съпротива

Няма неприятни вложения, само че са ни обичани тези, които оферират доста работни места и високи заплати . Европа се отърсва от старите си доспехи и се ориентира към Запада. Ние не вършим нищо без нашите съседи и другите ни сътрудници. И в енергетиката има огромен късмет да създадем огромни планове. Имах близо час диалог с Помпео по тази тематика ".

Това сподели министър-председателят Бойко Борисов, който взе участие в бизнес закуска с представители на Американската комерсиална камара. 

" Всяка изоставена страна става средище на корупция и гнет, предизвести той и посъветва дипломатите да не се заиграват с историята. „ Ние стъпваме на чистия извор, оставаме историята на историците, с цел да се върви напред “.

" Аз имам редкия късмет за вицепремиер да имам историк в лицето на Каракачанов. би трябвало ли Северна Македония да влиза в Европейски Съюз и НАТО сме на едно мнение ", сподели още Борисов.

" В доста сфери се направиха доста неща, белким не съм ги изброявал всичките? Това, което постигнахме - да признаят историята ни , от премиера Нетаняху до организации, да признават какво е направил българския народ за евреите . Не единствено да го признават, само че и да го приказват и популяризират. Това не е елементарно ",  акцентира министър председателят.-->

" Всички наши съседи се радват, че вършим газови автомагистрали, тъй като ще се възползват от тях . Всичко е впечатляващо. Докато другите приказват, ние вършим автомагистрали “, съобщи министър председателят.



Премиерът Бойко Борисов означи, ч е изключителна роля за завършването на сполучливата договорка за самолетите F-16 имат отрасловите министри Каракачанов и Караниколов , които срещнали гневна и подла опозиция.

Ние закупихме за нашите водачи най-хубавото .Обвиниха ни в лобизъм за договорка сред българското и американското държавно управление. Какво ли не чухме и какви ли внушения не чухме. Беше мъчно, само че направихме процеса необратим , съобщи Борисов.  " Аз съм имал срещи, диалози с президента Тръмп , с шефа на департамента, със заместник-държавния секретар Съливан и постоянно сме поставяли геостратегическата ориентировка и мощ на България на единственото място в единствения диалог “, добави Борисов.

" Не се изкушихме да закупим по-стари изтребители. Можехме да дадем парите за пенсии и заплати, само че нашата войска заслужава най-хубавото. Подло беше, че ни упрекнаха в лобизъм. При всичките ни срещи постоянно сме поставяли геостратегическото състояние на България, в никакъв случай не е ставало дума за лобизъм или корупция “, акцентира той.

Борисов приказва и за плана втора атомна централа: „ Беше структуриран вярно и вярно си го платихме, по този начин, както самолетите - да са си наши . И ние в този момент, като притежатели можем да си търсим сътрудници. В Народното събрание ще отидем, когато към този момент има решение за състезанието - ще вземем най-правилното решение за страната. Много сложни, само че геостратегически решения се взеха “, сподели той на форума по отношение на плана за АЕЦ " Белене ".

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР