Няма логика във време на глобална пандемия над 2300 души

...
Няма логика във време на глобална пандемия над 2300 души
Коментари Харесай

Божков за “Еврофутбол“: 2300 души остават без работа по време на пандемия

Няма логичност във време на световна пандемия над 2300 души да бъдат оставени без прехранване по решение на група служители. Това се споделя в декларация на Васил Божков във връзка краткотрайното лишаване на лиценза на букмейкъра “Еврофутбол “. Преди ден Комисията по хазарта разгласи, че стопира за три месеца активността на компанията по обвиняване, че е плащала занижена такса върху приходите си.

Васил Божков се намира в Обединените арабски емирства и очевидно няма желание да се връща в България. През януари прокуратурата му повдигна редица обвинявания задочно, тъй като няколко дни преди този момент той бе съумял да напусне страната с персоналния си аероплан.

Бизнесменът споделя, че група персони " паразитират върху труда и качествата на хората ", а " некомпетентността на ръководещите още веднъж ще бъде платена от държавния бюджет ". Божков се обръща и персонално към премиера Бойко Борисов.

" Правителството приканва бизнеса към продажби на персонално имущество, до момента в който продължава да прави злоупотреби. Може би това е стъпката, преди то (имуществото) да бъде иззето или запорирано? ", пита риторично той.

" Данъците и таксите, които са били плащани до момента по закон могат да се окажат закононарушение, а всеки да бъде преследван. Семейството му също. Ако сте шеф, чиновниците ви могат да бъдат арестувани, а бизнесът Ви - заграбен ", написа Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР