Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от доста време. Решението на

...
Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от доста време. Решението на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП-ДБ ни отдалечиха от ротацията. Денков да забрави за егото си

Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от много време. Решението на решението е каквото се схванат Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова и. Нашите депутати не са пионки и пешки, с цел да гласоподават по някакъв метод. Когато дойдат Денков и Габриел за кабинета и ни убедят, че би трябвало да гласуваме, ще гласуваме. От ГЕРБ не участваме в това. Това съобщи от коридорите на Народното събрание водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

" Една НЕкоалиция изисква високо равнище на политическа просвета. Когато си назначен с подписите на двама души, когато си получил поддръжката на толкоз депутати от една партия, разумното е по значими въпроси да информираш тази партия. Това не е направено. ПП-ДБ имат всички министри, 2/3 регионални шефове. Ако някой си мисли, че 30 депутати могат да извива ръцете на 69 народни представители, то няма да се случи ", разяснява той. 

" Ако би трябвало да сме откровени, ние сега сме оставили едни хора да се учат да ръководят. Пълен застой във всичко, нищо не се строи. Само се измислят розови изречения какво е било направено, а в действителност скандал след скандал. "

" Габриел и Денков дружно вършат обзор на работата на министрите. "

Нека първо се стигне до ротация, доста сме надалеч - доста приказки от " Промяната " ни отдалечиха от ротацията. Денков да не помни за егото си, отговори Борисов на въпрос дали би желал оставката на регионалният шеф на София Вяра Тодева. 

В спортно министерство ги заловиха с десетки хиляди лв. рушвет, когато ми споделиха, че е за чистачката, аз не съм доверчив и не им повярвах. Още не сме чули от Политическа партия за кого са. Не можем да поддържаме корупционни схеми, безапелационен бе Борисов. 

" Един гръцки предприемач изясни пред малките екрани, че е бил подложен на напън. И единственото пояснение, което чух по въпроса е, че не можел да знае всичко. Когато нещо се случваше в България, всички въпроси бяха към мен - даже гръм да беше блъснал някой. Питахте мен! А в този момент слушам, че не можел да знае всичко, разяснява водачът на. 

Денков персонално мене ме плашеше с оставка поради " Лукойл ". И нищо от това не се случи. А милиарди отидоха при Путин. Работеха с евтиния съветски нефт и генерираха облаги, приключи Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР