Няма красиви раздели. Но пък има особено грозни. Такава беше

...
Няма красиви раздели. Но пък има особено грозни. Такава беше
Коментари Харесай

Джулката през сълзи призна за бившия: Половин година не ѝ давал да си вижда детето

Няма красиви раздели. Но пък има изключително грозни. Такава беше раздялата на Джулиана Гани с Илиян Найденов, която беше по-касова и от холивудска продукция. Всеки ден двамата разменяха обвинявания - кое от кое по-пикантни, по-вулгарни, а историята замязя на хитова сапунка.

Уви, в този вид раздели няма спечелили, а единствено губещи, като измежду губещите сигурно е и дребният Давид - детето на двамата. Именно за него Джулката проговори в " Черешката на тортата ", разказвайки един от най-трудните си моменти в живота.

Виж още: Бременна и щастлива! Виж първа фотография на Катрин Тасева с коремчето, полът е явен

Тя разказа историята като такава за изменничество. " Става въпрос за мъжа, от който имам дете ", съобщи тя. " Всичко се получи толкоз грозно, беше като нож в гърба от индивида, с който си спал по един покрив ".

Оказва се, че след раздялата Илиян взел Давид и в продължение на половин година не дал на някогашната си брачна половинка нито да види детето, нито да го чуе. Независимо дали става въпрос за телефонен диалог или онлайн. 

Виж още: Край на приказката: Мика Стоичкова съобщи - още веднъж е свободна 

Моделката беше мощно подложена на критика през оня интервал на раздялата, че върви по заведения, а не се интересува от детето си. Е, очевидно истината е била малко по-дълбока. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР