Няма конфликт в коалицията, в коалицията има поредица от разговори.

...
Няма конфликт в коалицията, в коалицията има поредица от разговори.
Коментари Харесай

ПП за номинацията на Каримански за БНБ, имат ли възражения

Няма спор в обединението, в обединението има поредност от диалози. Ние от "Продължаваме смяната " (ПП) постоянно сме третирали всички съдружни сътрудници като равни. Андрей Гюров е извънредно добър претендент за стратегически значимата позиция на шеф на Българска народна банка. Това, че имаме двама претенденти за мен е добър знак, тъй като значи, че има полемика, съобщи пред Българска национална телевизия депутатът и член на бюджетната комисия в Народното събрание Искрен Митев.

"Ние считаме, че господин Гюров е по-добрият претендент и това, че е, не значи автоматизирано, че има негативи против господин Каримански. Няма спор в обединението. Има две отзиви ", акцентира Митев във връзка конфликта на кандидатурите сред Гюров и Любомир Каримански, повдигнат от "Има подобен народ " за поста на гуверньор на централната банка.

За такава значима позиция, би трябвало да има конкурентност, безапелационен е националният представител от Политическа партия. Той добави, че ГЕРБ ще вземат участие в съвещанието на бюджетната комисия по време на чуването на двамата претенденти.



Работата на опозицията е да подлага на критика и персонално за мен това, че толкоз ни подлагат на критика значи, че са недоволни от положителната работа, която вършим, макар всички рецесии. Те с изключение на да ни подлагат на критика, нямат други оръжия сега, установи Искрен Митев.

Това, което аз чух от хората е, че за тях това е било празник. В този ден за тях това беше празник, съобщи Митев във връзка ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него се е видяло кои институции в страната по какъв начин работят. Този арест сподели, че има институции, които държат служители на реда до 4 ч. сутринта и не одобряват събраните доказателства. Институции, които опъват чадър над избрани хора, сподели Искрен Митев.

Една от нашите цели е да създадем смяна в правосъдната система. Това, с което запознахме - промяната на господин Цацаров, в този момент профилираните съдилища... малко по малко да осигурим съответен, транспарантен развой, добави депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР