Няма как Кирил Петков и Асен Василев да са изсмукали

...
Няма как Кирил Петков и Асен Василев да са изсмукали
Коментари Харесай

Сабрутев: С ГЕРБ няма да правим коалиция. Склонни сме да обсъдим политики в полза на гражданите

Няма по какъв начин Кирил Петков и Асен Василев да са изсмукали стотици милиони левове от медиаторите си за интервала, за който Бойко Борисов упреква. Това правно-административно не може да се случи. Законът за енергетиката дефинира чия е отговорността за покупка на природен газ, а това е „ Булгаргаз “.

 

Това сподели в изявление за „ Лице в лице “ депутатът от „ Продължаваме промяната “ Венко Сабрутев.

По думите му, ГЕРБ приписват личните си грехове на „ Продължаваме промяната “.„ Булгаргаз “ е административно обособена единица, която има своята независимост да договаря природен газ. Няма по какъв начин министър-председателят да повлияе “, безапелационен бе той.

Той разяснява и тематиката с горивата. „ 12 години ръководство на ГЕРБ. Бойко Борисов играе карти с изпълнителния шеф на „ Лукойл “, а те не заплащат една стотинка налози. По време на нашето ръководство „ Лукойл “ за първи път заплати налог “, означи Сабрутев.

Той уточни още, че тематиката с Gemcorp е политически акт.

" С ГЕРБ няма да вършим взаимно държавно управление. Можем да приказваме на тематика политики. Склонни сме да дискутираме националните цели, с цел да може Народното събрание да стартира работа в интерес на жителите ", разяснява още националният представител.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР