Няма как да се работи по бюджета, защото бюджет се

...
Няма как да се работи по бюджета, защото бюджет се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Докато си играем тук на войни, държавата отива в канала

Няма по какъв начин да се работи по бюджета, тъй като бюджет се работи от болшинства. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на влизане в Народното събрание. Той предизвести: Ако няма държавно управление, няма бюджет, а след 10-ти юни страната няма да може да си заплаща даже заплатите и пенсиите.

„ Не е единствено бюджетът пленник, в случай че нямаме държавно управление. Имаме пленник ПВУ, имаме Шенген, имаме пленник Еврозоната. Имаме толкоз доста заложници, които сега стоят, с цел да се вършат някакви политически игрички “, съобщи Борисов.

Той бе безапелационен, че следващо удължение на бюджета е несериозно.

„ Ще създадем една страна, която да крета с продължен бюджет, без вложения, без бъдеще, без нищо “, означи някогашният министър председател. „ Докато си играем тук на войни, страната отива в канала. “

И въпреки всичко Бойко Борисов сподели, че е оптимист. ГЕРБ продължава да работи по кабинет с първия мандат.

„ Ние не работим против хора, против персони “, безапелационен беше той. „ Отговорните хора би трябвало да поддържат държавно управление. “

Той е на мнение, че да се изнасят записи с хора не е красиво: „ Аз в никакъв случай не съм записвал човек през живота си. Считам, че това е уронващо достолепието на този, който го прави “, разяснява Борисов заканата на Иван Гешев, че ще изнася информация.

Лидерът на ГЕРБ отхвърли това да е персонална офанзива към Иван Гешев.

„ Какво се случва с Бойко Борисов няма значение. Има значение какво се случва в страната. Никога моето име няма да стане пленник на каквото и да било “, отсече водачът на ГЕРБ и съобщи, че не се опасява от разкритията, които Гешев ще изнесе. 

Той още веднъж акцентира, че в никакъв случай не е предложил постове на дипломат, защото няма такива права.

Етикети: Бойко БорисовГЕРБправителство
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР