Няма как безпринципни сглобки да бъдат гарантирани от нас. Ако

...
Няма как безпринципни сглобки да бъдат гарантирани от нас. Ако
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Няма как безпринципни сглобки в СОС да бъдат гарантирани от нас

„ Няма по какъв начин безпринципни сглобки да бъдат обезпечени от нас. Ако не се стигне до избор на ръководител, е проблем на малцинството, а не на болшинството “. Това съобщи общинският консултант в София от Българска социалистическа партия Ваня Григорова в ефира на Euronews Bulgaria по отношение на три пъти проваления избор на ръководител на Столичния общински съвет.

„ Всички представители на обособените групи би трябвало да седнат и да изговорят всичко. Приоритетите са значими, не е значима личността. А къде има припокриване на целите на обособените групи общински съветници, доста мъчно можем да кажем “, уточни Григорова.
Тя даде образец и за какво не могат да се схванат с групата на ПП-ДБ-СС. „ Те желаят да се върнат комуналните услуги в общински ръце, само че не в този момент. Става като в онази приказка „ тате ще ти купи колело, но различен път “, описа Григорова.

Според нея ръководството посредством частни компании на основни услуги в столицата води до „ източване на пари от общинския бюджет “.

Цялото изявление във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР