Няма жена, която поне веднъж в живота си да не

...
Няма жена, която поне веднъж в живота си да не
Коментари Харесай

Млада жена спря алкохола, стана неузнаваема

 Няма жена, която най-малко един път в живота си да не е почнала диета. И няма жена, която да не се е проваляла в битката с непотребните килограми. Подобна е историята и на пухкавата Джели Девоут. Когато била на 20 години, тя била много пухкава. Пробвала какви ли не диети, хранителни режими, упражнение и какво ли още не, само че уви без резултат.

Един ден решила да… спре алкохола. И тогава чудесата с тялото й почнали да се случват. Момичето почнало да става видимо по-слабо, пламенно и тонизирано.

" Никога не съм се чувствала по-добре “, споделя Джели, която през днешния ден освен че е в страхотна форма, само че е и известна фитнес блогърка.

" Хората ме питаха какъв брой кг съм свалила. Честно казано, не знам, само че евентуално към 75. Не забравяйте, че алкохолът е цялостен със захар. Чаша шампанско има към 78 калории, до момента в който чаша вино съдържа към 120 калории. Алкохолът може да повлияе и на качеството на съня ви, може да повлияе на това какъв брой добре тялото ви се възвръща от подготовка. Пиенето може да изпрати кръвната Ви захар в прекомерно високи размери. Всички тези нежелани реакции вършат по-трудно поддържането на фитнес режим и проекта за здравословно хранене “, споделя още момичето.

Но тайната за стройната фигура не е единствено в отхвърли от алкохол, а и в това той да бъде сменен от приема на огромно количество вода.

" Пийте вода колкото можете повече и по-често. Повярвайте ми няма да съжалявате. Лично го изпробвах и открих – пиенето и нощният живот не са за мен “, споделя още Джели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР