Няма жена, която да не си мечтае да се отнасят

...
Няма жена, която да не си мечтае да се отнасят
Коментари Харесай

Има 3 мъжки зодии, които се отнасят с жените като с кралици

Няма жена, която да не си мечтае да се отнасят с нея като с кралица. Всички ние желаеме да бъдем обгрижвани, да се усещаме специфични и обичани. За страдание не срещаме такова отношение толкоз постоянно и непрекъснато, колкото ни се желае.

Всяка дама желае да разчита изцяло на колегата си и възприятията ѝ да не бъдат наранени.

Именно такава грижа и отношение към дамите имат няколко мъже от зодиака. Днес ще си приказваме тъкмо за тях - тези мъже, които знаят по какъв начин да се държат с дамите до тях и ги обгрижват като че ли са кралици и заслужават единствено най-хубавото.

Лъв - Лъвът третира своята жена като кралица, изключително в леглото. И това е по този начин, тъй като той знае, че в случай че завоюва по този метод вашия интерес, ще изпита всичко, което му се желае да изпита, както в леглото, по този начин и в живота. Дори и да не е постоянно сериозен в връзките си, до момента в който се разбирате и сте задоволени, щастието ще бъде и при двамата.

Овен - Мъжете Овен са доста привързани към своите половинки и имат потребността да се усещат първи във всичко. Много чувствени и съпричастни, те знаят тъкмо какво имате потребност да чуете, когато се чувствате зле. Изключително досетливи, представителите на тази зодия ще ви разсънят с кафе в леглото, ще ви сготвят обичано ядене и ще се уверят, че и най-малките елементи са както би трябвало. Те умеят да трансформират времето, прекарано с тях, в същинско наслаждение и в незабравими мемоари. Не харесват баналността и постоянно ще ви изненадват прелестно.

Везни - Везните, ръководени от Венера, са композиция сред хубост и невзискателност. Те слагат ползите на обичаната си преди всичко и се пробват да ги удовлетворят във всеки аспект. Това е съвършената композиция сред сантиментален и предвидлив човек, който съществува. Единственият им проблем е, че любовта им ги кара да вършат неща, които не постоянно могат да си разрешат. Когато това се случи, те нарушават салдото и мъчно се връщат назад към него.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР