Няма и месец от монтирането на новата полицейска приемна в

...
Няма и месец от монтирането на новата полицейска приемна в
Коментари Харесай

Близо седмица кючеци и маанета до новото полицейско за 30 бона в Асеновград

Няма и месец от монтирането на новата полицейска приемна в ромската махала в Асеновград, за която бяха броени 30 000 лв. и към този момент започнаха сватбите. Маанета и кючеци се въртят на метри от главите на униформените. И тази фиеста продължава към този момент пети ден. Това алармираха поданици на града, представени от TrafficNews.
Близо до палатките с празнуващи има даже жандармерия, само че интервенция от страна на служителите на реда няма.

Според асеновградчани своеволията на ромите не престават. Явно жители на махалата не се плашат от новото районно и даже за момент не са спрели веселбата.

" Лавка за 30 000 лева, заплати за 15 000 лева а резултат 0 - лв.. 5 дни сватби на 30 метра от жандармата, без никаква забележка от тяхна страна ", написа oчевидецът.

Припомняме, че главната концепция на новоизградената приемна е да обезпечи публичния ред и сигурност и гарантиране спокойствието на жителите. В нея непрекъснато ще дежурят трима полицейски чиновници от районно управление (на МВР) - Асеновград. За реализирането на плана бяха вложени 27 000 лв.. В най-скоро време приемната ще попада и в обсега на системата за видеонаблюдение на Асеновград.

До приемната се стигна след серия митинги в Асеновград, провокирани от нападението на роми над група деца от тим по гребане.

Въпреки отварянето на новата приемна на полицията в града, напрежението продължава да тлее.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР