Няма дете, което да не си спомня с умиление за

...
Няма дете, което да не си спомня с умиление за
Коментари Харесай

Няколко причини защо детето трябва да прекара лятната ваканция при баба и дядо

Няма дете, което да не си спомня с трогване за безкрайните летни ваканции, които е прекарвало при баба и дядо на село. Няма по какъв начин да не ги смятат за най-забавните и безгрижните моменти от детство им. Чистият въздух, контактите с останалите деца, свободата несъмнено оказват въздействие върху възпитанието и израстването на детето. Ако се колебаете дали да оставите детето си през ваканцията при баба му и дядо му на село, единствено се върнете в годините обратно.
Ето няколко аргументи да го извършите:
 Партньорът желае отмора: Какво да направиш Партньорът желае отмора: Какво да направиш
Със несъмнено не е прелестно да чуете от колегата, че желае отмора от вас и от връзката ви. Несъмнено за това има причина, само че евентуално не...
Сближаване сред поколенията
Емоционалната връзка сред баба, дядо и внуче са основни за детското развиване. Така децата обогатяват прочувствения си свят. Не инцидентно е открито, че бабите и дядовците, които поддържат връзка по-често с внуците си, живеят доста по-дълго. Затова оставете всички терзания и изпратете детето при възрастните си родители. Така ще извършите всички щастливи.
Споделяне с баба и дядо
Всички родители са наясно, че децата им заобикалят да споделят с тях множеството от нещата, които ги вълнуват и които претърпяват. В същото време без проблем споделят съвсем всичко с бабите и дядовците си. По заобиколен път тези споделени секрети ще доближат до вас. Все отново, значимо е детето и неговото успокоение.
Финансов плюс
 Винаги имаш право на избор Винаги имаш право на избор
Планирате дълго чаканата отмора за едни от най-светлите християнски празници- Великден? Дали на брега на морето, където изгревите мог...
Докато детето е на село и баба и дядо се грижат за него, най-сетне и вие можете да се поглезите и да похарчите пари и за себе си.
Допълнителни занимания
Родителите мъчно намират време за пълноценно занятие с децата. Тези 2-3 часа, които отделяме вечер след работа, напълно не са задоволително. При баба и дядо малчуганите ще поддържат връзка доста с тях, възрастните  ще се посветят напълно на тях и това ще се проличи. Можете да деянията креативност и да подшушнете на бабата и дядото какво да чете детето, какви задания да взема решение, какви думи по непознат език да научи и други В края на почивката няма да има разочаровани, а детето ще е съчетало потребното с приятното.
Детето научава повече за вас
Баба и дядо сигурно ще споделят доста занимателни случки от вашето детство, както и поучителни истории. Те сигурно ще окажат своето въздействие върху детето. Точно по този начин децата ще могат да научат повече за своите родители.
 COVID-19 връща българите на село COVID-19 връща българите на село
Големият град към този момент не е най-притегателното място за живеене в България. Както и в доста други страни, и тук предходната година селото се...
Депресията остава надалеч от детето и неговите баба и дядо
Симптомите на меланхолия изчезват изцяло при близкия и нескончаем контакт на внуците с бабите. Усещането, че някой има потребност от тях, ката възрастните хора да се усещат потребни и животът им още веднъж придобива смисъл. В същото време, децата пък се усещат потребни като оказват помощ на баба и дядо. Ползата несъмнено е взаимна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР