Няма да спрем да работим в посока възстановяване независимостта и

...
Няма да спрем да работим в посока възстановяване независимостта и
Коментари Харесай

Костадинов: ГЕРБ и ПП-ДБ или ще бъдат бити от избирателите си, или от US посолството ВИДЕО

„ Няма да спрем да работим в посока възобновяване независимостта и сигурността на България “, това съобщи ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов на първата конференция на партията му след изключителните парламентарни избори.

„ Сякаш българските жители не съумяха да разрешат политическата рецесия с вота си. Не че е невероятно да има държавно управление. Напротив – има три разновидността “, съобщи Костадинов.

„ Но след изявлението на „ Продължаваме промяната “ (ПП), че няма да поддържат ГЕРБ, то първият отпада, разновидностите са към този момент по-малко, а това е най-логичното.

Вторият вид сплотява Политическа партия с „ Демократична България “ (ДБ), Българска социалистическа партия, „ ИТН “ (ИТН), Движение за права и свободи.

Третият е ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия. Тук може би казусът ще бъде поради това, че от Българска социалистическа партия обявиха, че няма да вършат коалиция с ГЕРБ, само че въпреки това няма невъзможни неща “, съобщи Костадинов.

„ Тепърва ще забележим кои от тези сюжети ще се осъществят. Нашата позиция е ясна – единственият кабинет, който ще подкрепим е с мандата на „ Възраждане “. Готови сме със състав на Министерски съвет “, обясни той.

„ В актуалната обстановка пред обединенията, които са на първо и второ място, съществуват тъкмо два разновидността. Или да създадат държавно управление и да ги бият техните гласоподаватели, или да създадат държавно управление и да ги бие американското посолство “, сподели Костадинов.

По думите му Демократична България няма да имат проблем да ръководят с ГЕРБ, защото към този момент няколко пъти са го правили.

„ Хубавото нещо на демокрацията е, че дава опция за избор, а по-хубавото нещо е, в случай че изборите са по-чести. Защото това не разрешава на политиците да се самозабравят и да са по-дисциплинирани.

Това е хубаво и за българските гласоподаватели, тъй като по този начин могат да поправят грешките си. а е хубаво и за българската страна “, добави Костадинов.

„ Трикракото столче на българската политическа система, ситуирано на левия, десния и суверенистки полюс стартира да пропада “, добави той.

По думите му партията събира от ден на ден симпатизанти, тъй като вършат това, което са споделили преди изборите и не се отмятат от думите и обещанията си.

„ Не се влияем от пропагандни клишета и не могат да ни уплашат репресивни натиски на властта и апаратния режим ”, добави той.

Костадин Костадинов не скри, че е желал „ Възраждане ” да има още по-висок резултат и увери, че ще се бори за това при последващи избори.

„ Към момента „ Възраждане “ е най-голямата политическа мощ в България, тъй като другите са обединения “, добави Костадинов.

„ Компромиси с правилата, идеалите, програмата и задачите си не сме правили и няма да вършим. Крайно време е да върнем доверието на българските жители в политиците – тези, които не крадат, не неистина и съблюдават обещанията си.

Битката ни е доста сложна, тъй като 33 години ни се споделя, че нищо не зависи от нас, че сме дребна страна и така нататък Заради това триумфът ни няма да е бърз и елементарен, само че ще успеем “, добави той.

„ По време на предизборната акция казахме, че в България стартира тиха електорална гражданска война. Сега тя се уголемява и ще победи… доста скоро “, безапелационен бе Костадинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР