Няма да се въвеждат трети пол и еднополови бракове, трябва

...
Няма да се въвеждат трети пол и еднополови бракове, трябва
Коментари Харесай

Цачева: Няма да се въвеждат трети пол и еднополови бракове


Няма да се вкарват трети пол и еднополови бракове, би трябвало да се знае изрично. Това разяснява в студиото на „ Тази неделя “ по bTV министърът на правораздаването Цецка Цачева. Думите й са във връзка необятните полемики и разпалените диспути, които провокира Истанбулската спогодба.
Тя посочи, че във вторник в 11 часа в аулата на СУ ще има необятно обществено разискване по въпроса. „ Няма да се признават еднополови бракове, тъй като българската конституция и българското законодателство не разрешават “, уточни Цачева. Министърът на правораздаването добави още, че ще продължи с доброжелателното отношение по въпроса със всички народни представители. „ Апелът ми е - дано първо да прочетем, след което да разясняваме “, съобщи тя.
Министър Цачева уточни, че това е най-всеобхватният документ, който за пръв път от 2011 година слага в толкоз сбит тип противодействието против насилието.
По мотив вота на съмнение Цачева уточни, че Българска социалистическа партия стрелят с огромен диаметър, само че с какви патрони. Според нея претекстовете са несериозни. „ Корупция има, тя не се отхвърля от никого. Но да се твърди, че липсва воля, че нищо не се прави, това мисля, че е безконтролно “, уточни тя.
Според нея министър председателят Бойко Борисов сподели, че равенството на всички пред закона е без конкуренция. „ Имаме добър разговор, обединението е постоянна “, съобщи Цачева.
Тя разяснява и вчерашното посещаване на Ангела Меркел у нас. „ Потвърди се позицията за положително съдействие сред България и Германия “, счита Цецка Цачева.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР