Няма да се съобразяваме с институции, подвластни на чужди агенти.

...
Няма да се съобразяваме с институции, подвластни на чужди агенти.
Коментари Харесай

,,Възраждане“ към МВР: Няма да се съобразяваме с нарежданията ви! Българи, последвайте ни

Няма да се съобразяваме с институции, подвластни на непознати сътрудници. Така от „ Възраждане “ дадоха отговор на позицията на Министерство на вътрешните работи, че при нов опит за противозаконен митинг на границата той ще бъде спрян.
Ето и цялата позиция на партията, ръководена от Костадин Костадинов:
Конституционният съд погази Конституцията – главният закон на страната. Беше погазена демокрацията и правото на 604 000 български жители на избор и глас.
Призоваваме Министерство на вътрешните работи да се подчинява на законите в България и на българските жители, чийто покровител се явява „ Възраждане “.
След осъщественото престъпление от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, следена от ръководещите сега, съставлява единствено и само себе си, а не българския народ, и е в ръцете на непознатите сътрудници. Това в цялостна мощ се отнася и за Министерство на вътрешните работи.
„ Възраждане “ няма желание да се преценява с нарежданията на институции, подвластни на непознати сътрудници. „ Възраждане “ приканва всички български жители да последват нашия образец и да спрат да извършват разпорежданията на антинародната агентура.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР