Няма да се изненадам, ако той не е действал сам,

...
Няма да се изненадам, ако той не е действал сам,
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Шесторния убиец от Нови Искър може да не е действал сам

”Няма да се изненадам, в случай че той не е работил самичък, само че по този начин е по-удобно, досието се затваря и всичко е завършило. Повече от срамно е въпросното лице, което е търсено 9 години да бъде намерено в същия дом, където е хванат на местопрестъпбението. Това значи, че никой не го е търсил ”. Това сподели пред bTV някогашният шеф на Националната разследваща работа Димо Гяуров

Росен Ангелов е открив в къща в Луково, където преди 9 години служители на реда го хваща до момента в който блудства с малолетно момиче. Той е бил наказан на 8 години затвор, тъй като това е второто му сходно закононарушение. През това време обаче Ангелов съумява да се укрие от съда и полицията и по този начин живее без документи и идентичност цели 9 години.

Гяуров съобщи, че сходни хора като Росен Ангелов, които са търсени за тежки закононарушения са способни на всичко и могат да убият.

Гяуров коментирае убийствотона предприемача Петър Христов. " Има прекалено много материали в медии, които го свързват с хора от подземния свят. Не имам вяра, че това ликвидиране ще бъде разкрито ". Според него е по-малко евентуално убийството да е поръчка от пандиза.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР