Няма да се дължат наеми за общински имоти в Момчилград

...
Няма да се дължат наеми за общински имоти в Момчилград
Коментари Харесай

След COVID-19: Как една малка община ще подпомогне бизнеса

Няма да се дължат наеми за общински парцели в Момчилград за времето на изключително състояние. Това решение взеха от Общинския съвет.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2024
Физически лица и компании, които употребяват пространства на община Момчилград и не развиват активност поради оповестеното изключително състояние в страната, няма да дължат наеми.

Няма да са дължими и сумите по договорите за тротоарно право. Облекченията влизат в действие от 13 март и важат до анулацията на изключителното състояние в България.

Борисов свика изключително Министерски съвет. Окончателно са признати няколко забрани

"Целта ни е да подпомогнем хората и дребния бизнес в тези сложни за всички нас дни. Общинските съветници гласоподаваха единомислещо предлагането, за което им благодаря. Само в случай че сме дружно и сме единни можем да преодолеем компликациите ", съобщи кметът Илкнур Кязим.

По време на сесията тя срещна общинските съветници с ограниченията, подхванати от община Момчилград за попречване разпространяването на ковид.

Владислав Горанов: Държавата е готова за тази рецесия

Общинските съветници утвърдиха и тригодишната бюджетна прогноза за локалните действия за интервала 2021-2023 година на община Момчилград.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2024  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР