Няма да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ. Това каза

...
Няма да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ. Това каза
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ

Няма да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ. Това сподели пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “. " Оставаме на същата кардинална позиция – държавно управление с мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи или " Възраждане “ ние няма да подкрепим “, изрично съобщи Нинова.

" Трудна работа е да ни притискат. Краят на парламентарната република, хора без пари – с какви причини да ни притискат? “, учуди се Нинова на изказванието, че от Политическа партия са поискали 15-минутна отмора, която взриви Народното събрание, с цел да упражнят напън над Нинова и Българска социалистическа партия.

Тя е безапелационна, че още през днешния ден би трябвало да се стартира работа по съставяне на парламентарните комисии. " Внесли сме над 10 обществени законопроекта, това ни е грижата в този момент “, добави тя.

Относно това, че Политическа партия ги оповестиха още веднъж за партия на статуквото, Нинова съобщи: " Когато Политическа партия не са били родени като партия, ние сме се борили със статуквото. Вие знаете на какъв напън сме издържали и какъв пердах сме яли през последните 6 години “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР