Няма да махаме Аз съм българче от образователната програма и

...
Няма да махаме Аз съм българче от образователната програма и
Коментари Харесай

ПП/ДБ: Няма да махаме „Аз съм българче“ и паметника на Шипка

Няма да махаме " Аз съм българче " от просветителната стратегия и няма да демонтираме паметника на Шипка. Всичко това е дезинформация, всяване на боязън и суматоха.

С декларация от трибуната в Партийния дом депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Искрен Митев реши да разсее нервността, най-вече в обществените мрежи, и спекулациите от последната една седмица.

Използването на боязън, яд, неустановеност, суматоха, дезинформация и разделение е оръжие на зловредно външно въздействие. Важно е да бъдем сериозни, да имаме повече доверие в институциите, да бъдем наясно с страстите, да четем, да сме любознателни и любопитни и да ревизираме информацията по няколко пъти. Истината постоянно побеждава, само че успеха в никакъв случай не е обезпечена в изискванията на хибридна война, акцентира Искрен Митев.

По думите му образованият човек мисли критично и ревизира информацията. Корифеите на дезинформацията нападат младите и неопитните, счита Митев, съгласно който дезинформацията е придобила чудовищни размери ориентирана към дребните деца, необразованите и възрастните хора.

Припомняме, че преди няколко дни същата позиция показаха и от Министерството на образованието и науката (МОН). Тогава оттам разясниха, че в никакъв миг и под никаква форма не е обсъждана смяна в проучването на стихотворението " Аз съм българче " от Иван Вазов.

Той увери още, че  " Школо " не продава данните на българските деца, а е образец за това по какъв начин България се развива и компания демонстрира положителни резултати.

Крайно време е да се спрат да се лъжат българите, прикани Искрен Митев, който е уверен, че единствено страхът и разделянето подтикват хората да гласоподават за опозиционните партии, които употребяват.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР