Няма да има някаква голяма разлика в сметките за отопление

...
Няма да има някаква голяма разлика в сметките за отопление
Коментари Харесай

Експерти не очакват скок на сметките за отопление тази зима

Няма да има някаква огромна разлика в сметките за отопление по отношение на предишния сезон, в случай че тази зима не е доста по-студена от предишния, само че към този момент не се обрисува такава вероятност.

Така че сметките ще са почти колкото през предходната година, даже що се отнася до газа, при тях даже ще има даже понижение на цената. Това сподели пред Нова Тв Людмил Костадинов, основен специалист в Агенция за стабилно енергийно развиване.

Апартаментите, които са крайни в една многофамилна огромна постройка или на горните етажи, могат да имат до два пъти по-голямо ползване на сила от тези, които са по средата сред тях, защото те в някаква степен служат за изолираност на крайните жилища. Така че там може да бъдат доста огромни разликите, добави той.

Като цяло обаче не би трябвало да има доста огромна разлика с предходната година. Един 75 квадрата апартамент, колкото почти е междинния в България, който е и относително добре изолиран, за него би трябвало да са нужни към 1100 лв. в отоплителния сезон за парно и топла вода, сподели още Костадинов.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР