Няма да има нови лица на политическата сцена на предстоящите

...
Няма да има нови лица на политическата сцена на предстоящите
Коментари Харесай

Антон Кутев: Служебното правителство в момента е много по-политическо, отколкото бяха предишните

Няма да има нови лица на политическата сцена на идните избори, тъй като времето е прекомерно малко за сходни поръчки. Това прогнозира бившият представител на предходни служебни кабинети Антон Кутев. Според него по-възможен вид е след вота на 9 юни ГЕРБ да ръководи взаимно с Движение за права и свободи.
" В политиката би трябвало да имаш избрана хигиена на контактите ", уточни той във връзка оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и последвалите разкрития в общественото пространство за връзките сред някогашните ръководещи.
" В момента върви война, само че не мога да си показва по какъв начин ще свърши тя. В обществото седят хората и си споделят " хайде стига ", омерзението, погнусата и отвращението в обществото е тежък проблем ", счита Кутев. " Не се прави по този начин - всичко, което виждаме е мръсотия, която продължава да се лее ", добави той.
Служебното държавно управление сега е доста по-политическо, в сравнение с бяха предходните служебни държавни управления, разяснява Антон Кутев.
По думите му служебният министър председател Димитър Главчев ще би трябвало непрекъснато " да потвърждава, че не е политически подвластен ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР