Няма да има извънреден коалиционен съвет, ще е само за

...
Няма да има извънреден коалиционен съвет, ще е само за
Коментари Харесай

Караджов: Няма да има извънреден коалиционен съвет, ще е само за финансови експерти

Няма да има ексклузивен съдружен съвет, ще е единствено за финансови специалисти.

Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ по БТВ вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов.

„ Това не е съдружен съвет. Той е експертен. Такъв съм водил и аз “, посочи той.

Караджов разяснява и срещата на превозвачите с премиера. Според него, страстите са победили, което не е трябвало да се позволява.

„ Надделяха страстите и от двете страни. Трябваше да погледнем по-прагматично на това защо сме се събрали. Трябваше да дебатираме. В случая, обаче, ревюто на премиера беше прекратено два или три пъти. Не съм в ситуацията да правя оценка държанието нито на тези, които напуснаха, още по-малко това на министър-председателя. Аз съм дал образец по какъв начин би трябвало да беседваме пред уеб камерите по този начин, че всичко да се излъчва и да има запис. Всичко обществено, всичко на масата да се вижда и да се знае. Да ги няма приказките за задкулисието. Пред нас сложиха 4 въпроса, които са ясни и разбираеми. Онзи, който ме касае, е ТОЛ таксата и въвеждането й в цялостния й обсег по този начин, както е било замислено “, добави той.

Министърът съобщи още, че няма да си подаде оставката до момента в който смята, че прави всичко в ресора си по верния метод. Караджов разяснява още, че към 20% от парите за пътните компании, които бяха гласувани от Народното събрание на 20-ти април, са изплатени към днешната дата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР