Няма да има човек, който да се чувства над закона,

...
Няма да има човек, който да се чувства над закона,
Коментари Харесай

Отнеха достъпа на Цацаров до класифицирана информация

" Няма да има човек, който да се усеща над закона, всички ние сме равни. Това да няма друго или особено отнасяне е същинската смяна, която българското общество би трябвало да види, че към този момент стартира да се случва ", уточни Петков и добави: „ Ние би трябвало да имаме едно общество, в което разпоредбите, законността и следването на тази правда стават голям приоритет ”.

Това съобщи министър председателят Кирил Петков в коментар за NOVA, откакто стана ясно, че лишават достъпа до класифицирана информация на ръководителя на КПКОНПИ Сотир Цацаров.

Решението за Цацаров е било взето след надзор за надеждност и получени данни, които оказали въздействие върху това какъв брой е благонадежден ръководителят на КПКОНПИ.

„ ДАНС ме уведоми, че са лишили достъпа до класифицирана информация до равнище „ Строго секретно ”. Разрешението е отнето в хода на сбъднат надзор за надеждност след добити данни, оказващи въздействие върху неговата надеждност ”, разяснява министър-председателят. 

Министър-председателят обвърза настъпващата смяна и с декларацията на ръководещата коалиция, в която се желае оставката на основния прокурор Иван Гешев.

„ Всички българи имат право на мнение. Народните представители също имат право да създадат декларация за нещо, което имат вяра, че е реалност. Аз мисля, че този вид информация очевидно на него не му харесва, сигурен съм. Но смяната идва ”, съобщи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР