няма да играе в срещата от 1/16-финалите от Лига Европа

...
няма да играе в срещата от 1/16-финалите от Лига Европа
Коментари Харесай

Моуриньо: Регилон няма да играе срещу Волфсбергер

няма да играе в срещата от 1/16-финалите от Лига Европа в четвъртък против австрийския в Будапеща, само че може да се завърне за семейството идната седмица, съобщи мениджърът

" Няма положителни вести. Регилон няма да пътува за Будапеща. Причината, е че процесът на възобновяване не върви толкоз бързо, колкото в началото си мислехме. Ще забележим за уикенда (срещу Уест Хам) или идващия мач от Лига Европа ", съобщи Моуриньо.

" Шпорите " трябваше да пътуват до Австрия, с цел да се изправят против Волфсбергер, само че мачът беше изместен в Унгария заради разпоредбите за пътешестване свързани с COVID-19 в Австрия.

Отборът на Моуриньо загуби пет от последните си шест мача във всички надпревари и е девети в класирането във Висшата лига, само че португалският управител съобщи, че не е под напън преди мача на стадион " Пушкаш Арена ".

" Не усещам никакъв напън преди този мач. Чувствам отговорност. Става въпрос за отговорност, мотивация и упоритост. Вече говорихме с играчите за това и ще приказваме още веднъж с тях ", приключи Жозе Моуриньо. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 18 февруари  Волфсбергер 19:55предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР