Няма да хвърлим оръжията! Това заяви днес украинският президент Володимир

...
Няма да хвърлим оръжията! Това заяви днес украинският президент Володимир
Коментари Харесай

Зеленски: Няма да хвърлим оръжията! Президентът отказа да бяга

Няма да хвърлим оръжията! Това съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски в ново видеообръщение, снимано пред президентския офис в Киев, съобщи Ройтерс. Украинският водач увери, че ще остане в Киев. Съединени американски щати му предложиха през вчерашния ден да го изведат от страната, защото той е основната цел на съветските агресори. Но Зеленски отхвърли. " Ще пазиме страната си до дъно ", сподели Зеленски.

„ Битката е тук, имам нужда от муниции, не от разходка ", е споделил украинският президент в отговор на предлагането на Съединени американски щати, описа почитан американски чиновник в областта на разузнаването, добре осведомен с извършения със Зеленски диалог, предава Българска телеграфна агенция.

Зеленски прикани украинците да не имат вяра на " подправените информации ", че възнамерявал да подреди на украинската войска да се съобщи.

" Нашите оръжия са нашата истина. Това е нашата земя, нашата страна. Нашите деца. Ще защитим всичко това. Слава на Украйна ", съобщи Зеленски.

Той разгласява видеообръщението си на фона на яростните сражения, които се водят в Киев тази заран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР