Няма да бъде платен нито лев за некачествена работа. Така

...
Няма да бъде платен нито лев за некачествена работа. Така
Коментари Харесай

Фандъкова: Няма да платим за некачествена работа по Графа

" Няма да бъде заплатен нито лев за некачествена работа ". Така столичният кмет Йорданка Фандъкова разяснява следващите сигнали за неприятно осъществяване на ремонта на централната софийска улица " Граф Игнатиев ", написа Топ вести.

``
реклама

1.2 милионa лв. са плануваните наказания за качество за изпълнителя на ремонта, а 240 000 лв. дневно е санкцията, в случай че се забави.

Фандъкова уточни, че това са съществени средства, които респектират изпълнителите. Често решения на проектантите и забавят, и компрометират плана, разясни тя за проточилия се противоречив ремонт на столичния бул. " Граф Игнатиев ".

" Има следствие на прокуратурата, уверена съм, че ще си свършат работата. Няма да позволи да се заплати за нещо, което не е свършено или е некачествено ", увери Фандъкова.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР