Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се

...
Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се
Коментари Харесай

Борисов сравни управляващите с Хитлер и Сталин, нарече ги брутални и извратени

„ Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се оправя добре. Нямат една сполучлива сфера. Има цялостен застой в културата, образованието и инфраструктурата ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти на партията във Враца

„ Вече съм спокоен. Първо си мислех, че задачата съм аз. Вече съм наясно, че задачата сте вие - партията. Някои споделят, че ГЕРБ е най-голямата опозиционна партия. И в този момент е най-голямата партия, другите са три партии. ГЕРБ не е най-голямата опозиционна партия. Тя е първата партия сега ”, сподели той.

От ГЕРБ също по този начин още веднъж желаеха оставката на държавното управление.

„ Нека да се явят поотделно, с цел да забележим разликата. Защото безусловно си преливаха електорат въз основата на парите. Първо трябваше на Слави партията да ни побеждава, само че не можа - броиха три дни половин %, с цел да го изкарат. После смениха машините, направиха измамата, събраха някакви мандати, с цел да се получи нещо, което да може с другото нищо, тъй като да ме извиняват една славна партия като Българска социалистическа партия, да събере под 10%. Ние сме съществени политически съперници на тази партия, когато започва ГЕРБ той беше основан, с цел да се опълчи на Българска социалистическа партия, това беше врагът, съперникът. И какво се случи с нея? Или славната десница. Помните ли времето на Съюз на демократичните сили, на Иван Костов? “, сподели той.

Борисов благодари за поддръжката и прикани симпатизантите на партията да се държат дружно.

„ И без петел съмва - като си в ареста, по-трудно, само че съмва. Вие ги уплашихте, вие показахте, че и без петел, без водач, капитаните, редовите членове могат да се провеждат. Това е огромният проблем, който видяха те. Те видяха жива, гневна партия на площада пред ареста. И сега още по-яростна става, тъй като виждаме по какъв начин през съветски олигарси ще им крадат милиардите “.

Той съобщи, че миналата година нито една система не станала по-добра.

„ Токът при ГЕРБ – 80 лева, в този момент – 680 лева Нищо не го постанова. Газ, бензин нафта…Изкараха децата от ГЕРБ отговорни за нафтата и бензина. Сега като минавам – виждам, че цените са си замръзнали. Хлябът, олиото – същото. Били сме отговорни за олиото. И това го споделят висши държавни чиновници. И в Белгия, Брюксел и Германия – опашки за олио. Браво бе, младежи. Борете всички и се разраствайте – вървим до Брюксел по тяхната логичност ”, уточни Бойко Борисов.

„ Те освен са елитарни и брутални, а извратени. И от това най-вече ще патим. В човешката истроия тъкмо такива хора - никому неизвестени, без лидерски качества, употребявайки конюктура, са способни на всичко. Така е станал Хитлер, по този начин и Сталин. Груба неточност е, че ги подценяват. И в този момент такива като „ Да България “, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, които потъркват ръце, че след Борисов, ще омачкат и ГЕРБ, правят груба грешка Те ще дойдат и за вас, един по един “, сподели Борисов

Според Томислав Дончев актуалното държавно управление евентуално е най-некомпетентното и безпомощно държавно управление в историята на България.

„ Нашият екип приготви за 4-5 месеца подготвен План, държавното управление на смяната за 1 година не може да го подпише и съобщи. Преди всичко би трябвало да си отговорим на едни въпрос – по какъв начин стигнахме дотук. Този въпрос ми го задават през последните седмици на всички места. Отговорът не е заровен нито в последните 3 месеца, нито през миналата година. Откакто ние сме се появили като политическа групировка объркахме доста сметки ”, разяснява той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР