Няма човек, който да не се вълнува от бъдещето на

...
Няма човек, който да не се вълнува от бъдещето на
Коментари Харесай

До къде ще доведе човешката еволюция?

Няма човек, който да не се вълнува от бъдещето на света. Има доста прогнози за бъдещето - някои са основани на актуалното развиване на света, на достиженията на науката, други са като от приказен разказ.

Вижте 4 прогнози за бъдещето на света, представени от Дарик:

В бъдеще ще се приказват единствено три езика

Това е мъчно за поверие, защото сега в света се приказва на повече от 6500 езика, а също така има и доста диалекти. Голямата смяна, която ще настъпи в бъдеще, е редуцирането на всички тези езици единствено до три.

Английският език ще се приказва най-вече на Запад, а испанският ще се популяризира на Изток. Така връзката сред хората ще се улесни.

Не се прецизира обаче кой ще е третият език, който ще оцелее. Вероятно ще е съветският.

Други учени обаче считат, че това няма да е хубаво, тъй като културата и обичаите на другите нации ще изчезнат.

Единна международна валута

В света има доста типове валута. Икономическите специалисти предсказват, че в бъдещето ще се употребява единствено една единствена валута и тя ще бъде най-вече виртуална.

Ще се разплащаме посредством банкови карти и интернет. Единната международна валута ще стабилизира международната стопанска система и интернационалната търговия ще стане по-евтина и лесна.

Алмиите ще употребяват войници-роботи

Почти всяка страна има войска. Но в бъдеще армиите ще стават все по-технологични и в един миг бойците ще бъдат сменени с роботи.

Русия и Съединени американски щати към този момент употребяват роботи в армиите си. Към 2025 година обаче се чака в американската войска да има по-голям % войници-роботи, в сравнение с хора.

Повечето хора считат, че концепцията е добра и това ще промени света към по-добро и ще понижи експанзията и човешките жертви.

Промяна във външния тип на хората

Промяната във външния тип на хората към този момент е почнала. Височината на хората се трансформирала и те стават все по-високи.

Предсказанията са, че ще изглеждаме много по-различно от през днешния ден. Мозъците ни ще стартират да се уголемяват, черепите ни и челата ни ще станат по-големи. Освен това лицата ни ще станат идеално симетрични, а очите ни ще се закръглят.

Едно малко стряскащо предсказване пък твърди, че в бъдеще няма да имаме пръсти на краката, защото с покачването на равнищата на международния океан доста територии ще бъдат залети с вода и част от живота на хората ще минава във водата.

Разбира се, това изисква хиляди години еволюция.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР