Няма човек, който да не обича да си похапне нещо

...
Няма човек, който да не обича да си похапне нещо
Коментари Харесай

5 оръжия срещу подпухналото лице за свеж сутрешен вид

Няма човек, който да не обича да си похапне нещо соленко вечерта, макар че гласовете на майките ни отекват в съзнанието:

Прибирай ги тези кисели краставички! Не е добре да се яде солено преди лягане.

И когато погледнеш подутото и лице в огледалото на сутринта, ти иде да се обадиш на мама и да ѝ кажеш, че отново се е оказала права. Този сякаш градски мит потвърждава себе си всякога, даже научно.
 Дори и най-чувствителната кожа има потребност от зарево! Постигнете го с Niacinamide Glow от Mixa Edna предлага Дори и най-чувствителната кожа има потребност от зарево! Постигнете го с Niacinamide Glow от Mixa
„ Приемането на натрий може да докара до задържане на вода в организма, защото той се пробва да компенсира добавената сол и да изравни тонуса (или концентрацията) в организма. “ споделя доктор Бханусали пред За страдание, в действителност не е прочут метод за цялостно попречване на подуването на лицето, когато ядете възхитително солени ястия - или пиете алкохол, или спите неприятно, като и двете могат да създадат лицето ви подпухнало.

Но има способи да противодействате на резултата и да сведете до най-малко появяването на задържане на течности по-късно.

Вижте по какъв начин да се справите с този проблем съгласно специалистите в галерията ни:
 5 оръжия против подпухналото лице  5 оръжия против подпухналото лице  5 оръжия против подпухналото лице  5 оръжия против подпухналото лице
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР