Някой явно иска да влезем в Еврозоната през задния вход,

...
Някой явно иска да влезем в Еврозоната през задния вход,
Коментари Харесай

Румен Радев: Някой явно иска да влезем в Еврозоната през задния вход

Някой очевидно желае да влезем в Еврозоната през задния вход, както някои направиха в политиката. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев.

„ Влизането в еврозоната не е тип надхитряване. Тази инфлация, която сега ни стопира за влизане в еврозоната, се дължи на някогашни управнически решения. Служебното държавно управление не може да компенсира неналичието на политическа воля от партиите в предходния парламент, които отхвърлиха да одобряват законите, които би трябвало да обезпечат пътя ни по-натам към Еврозоната ", добави още Радев.

" Очаквам в работата на ЦИК и на всички органи, ангажирани с изборите, да има повече бистрота. Нека в допълнение да не обезличаваме машинното гласоподаване ”, разяснява президентът решението на комисията за общо преброяване на хартиените и машинните гласове.

" В момента се поставят всички старания да се откри най-хубавото техническо и организационно решение за изборите. Не би трябвало да се насажда съмнение в изборите, тъй като така и така изборната интензивност не е такава, каквато би трябвало да бъде ", добави Радев.

„ Аз съм уверен, че влизането ни в еврозоната ще докара до основни стопански изгоди, само че най-важно е да бъдат уверени жителите, тъй като те всеобщо не имат вяра, тъй като до момента те плащаха цената на всички промени на некомпетентните и користни политически решения ", съобщи още Румен Радев.

Президентът Румен Радев разяснява и случая " Локорско ": " Тази нулева миграция значи политика на снишаване и безучастие. Нека си спомним Лъвов мост. Хората всеобщо напускаха това място, тъй като това беше легалният пункт за събиране на незаконни мигранти ". 
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/917186402644320
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР