Някой живее в кв. „Драгалевци“ в имот декар и половина

...
Някой живее в кв. „Драгалевци“ в имот декар и половина
Коментари Харесай

Валери Симеонов призова Борисов да поиска оставката на Ангелкова


Някой живее в кв. „ Драгалевци “ в парцел декар и половина с съвършено обзавеждане, а не го е написал в декларацията си. Това сподели пред публицисти водачът на НФСБ Валери Симеонов. „ Мога и някой и различен адрес да дам – да вземем за пример кв. „ Драгалевци “. Някой живее там, не е написал в декларацията си, че живее там, а е задължен да го напише “, разяснява той.

„ В непознат парцел ли живее, чартърен ли живее – това би трябвало да се заявява, а в декларацията го няма “, съобщи Валери Симеонов. Той изясни, че става дума за парцел декар и половина с съвършено обзавеждане, като явно загатна за изявления в обществените мрежи, които сочат, че в подобен парцел живее Ангелкова. И даже имала в двора си морени от Витоша.

Премиерът Бойко Борсов би трябвало да вземе решение дали да изиска оставката на Николина Ангелкова или да я причисли към групата на любимките си, съобщи още Симеонов. Казах на медиите едни обстоятелства, те си направиха следствие и стигнаха до едни обстоятелства, които съгласно мен са много обезпокоителни. Защото си отпътуваха хора, които бяха купили на недодялан градеж за по 800 евро на кв. м. В случая става дума за покупка на 220 евро на кв. м. в годината на най-високи цени на недвижимите парцели – 2008 година “, уточни той.

„ Така че министър-председателят Бойко Борисов би трябвало да вземе своето решение дали да изиска оставка или да я причисли към групата на любимките си “, разяснява Симеонов.

Според него следва да се види дали има такава група или ще се ползва един честен стандарт към всички. „ И, дай Боже, да е по този начин, тъй като тогава ще спечелим доверието на обществото. И тогава ще бъдат лишени от учредения упреците, че в ГЕРБ се прави вътрешен отстрел на неуместните “, изясни Валери Симеонов.

По думите му и основният прокурор Сотир Цацаров би трябвало да предприеме дейности, каквито предприе във връзка с Георгиев, Сарафов и Панов.

„ Борисов без съмнение изиска оставката на Цветанов, Цачева… въпрос на морал и персонално достолепие е “, разяснява водачът на НФСБ. На въпрос по какъв начин ще разяснява изявлението на министърът на туризма Николина Ангелкова, че има мощни усеща към нея, Симеонов отговори: „ Не става въпрос за никакви усеща – страсти и усеща ми звучи малко по женски. И се усещам поласкан – човек на 64 години да съставлява интерес на една млада и красива дама “. Във връзка с овакантения пост на правната комисия, Валери Симеонов отговори, че той би трябвало да бъде ангажиран от представител на ГЕРБ, тъй като квотното систематизиране на комисиите е такова.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР