"Някой иска да повтори февруарските събития - по друг сценарий,

...
"Някой иска да повтори февруарските събития - по друг сценарий,
Коментари Харесай

Борисов: Гадове искат да ме бутнат заради тока като преди 5 г., няма да стане!

"Някой желае да повтори февруарските събития - по различен сюжет, само че със същия реализатор. " Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов на специфичен брифинг по мотив абсурда със договорката за ЧЕЗ, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
По думите му цялата обстановка е добре скърпен сюжет, спекулиращ с неговото име. "Видях по какъв начин хората във Фейсбук се настройват против мен, по какъв начин 3 000 000 внезапно споделят, че надали не аз съм направил тази нелепост. Това е сюжетът на тези гадове. Ще ги пъдя до дъно ", разяснява Борисов. 
"Сега в пространството се насажда планувано чувството, че зад някаква Гинка от Пазарджик стои някой от нас и прави договорка. Това е неистина. Толкова ювелирна кооперация ми спретнаха - знаят, че съм в чужбина, че съзнанието ми е ангажирано там. Обещах да разнищя случая до дъно. "
По думите му в обществото се насажда мнението, че договорката е завършила, което обаче не дава отговор на истината. Борисов заяви, че за изясненост се е обърнал към чешкия министър председател. В писмото, което към този момент е получил като отговор, излиза информация, че банките единствено са изразили желание за финансиране. "Хвърчащи листа, които нищо не значат, писма за комфорт ", отсече министър председателят. 
Борисов посъветва и президента да се обърне към своя сътрудник, да попита, да се поинтересува. "Да вложим цялата мощност на страната. Няма да дам да ни срутен репутацията. " 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР