Няколко рокли, носени от Мерилин Монро за Джентълмените предпочитат блондинки и

...
Няколко рокли, носени от Мерилин Монро за Джентълмените предпочитат блондинки и
Коментари Харесай

Рокли на Мерилин, магическата пръчка на Волдемор и още 1400 съкровища на Холивуд

Няколко рокли, носени от Мерилин Монро за " Джентълмените избират русокоски "  и " Няма различен бизнес като шоубизнеса ", ще бъдат оповестени на търг през лятото, дружно с още 1400 други именити предмета от историята на Холивуд, заяви Българска телеграфна агенция. Необичайният аукцион ще продължи три дни и е плануван за юли месец.

Тогава " Търнър Класик Мувис "  и " Джулиънс окшънс " ще се обединят, с цел да разгласят на търг щита на Капитан Америка от " Капитан Америка: Първият отмъстител ", костюм " Живанши ", носен от Одри Хепбърн като Холи Голайтли в " Закуска в Тифани ", както и портфейлът на Джулс Уинфийлд  от " Криминале ".

Един от шестте истински шлема на щурмоваците от " Междузвездни войни: Нова вяра "  също ще бъде измежду предложенията на търга. 

" Нашите почитатели жадуват за осезаема връзка със своята пристрастеност и в този момент могат да задоволят това предпочитание с тези емблематични костюми и неповторими сувенири от филмите, които излъчваме по TCM ", сподели, представена от Hurriyet, Пола Чаннон, генерален мениджър на TCM.

Реквизити от филмите за Хари Потър, като метлата " Нимбус 2001 "  на Драко Малфой и магическата пръчка на Волдемор, както и чукът, употребен от Крис Хемсуърт в " Тор: Тъмният свят "  са част от предметите, за които ценителите ще наддават. 

Яхтата, в миналото благосъстоятелност на индустриалеца Пол Гети, и употребена във външните подиуми на кино лентата " Приятелят Джоуи ", с присъединяване на Франк Синатра, Рита Хейуърт и Ким Новак, също ще бъде препоръчана на търга. Сред определените предмети са и костюми на Ума Търман, Елвис Пресли и Самюъл Джаксън. 

Аукционът ще се организира от 15 до 17 юли в " Джулиънс окшънс ", Бевърли Хилс.

 
Мерилин на Уорхол стана най-скъпата творба от 20 век
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР