Няколко месеца след анонса на електрическия Chevrolet Blazer, американската компания

...
Няколко месеца след анонса на електрическия Chevrolet Blazer, американската компания
Коментари Харесай

Chevrolet Blazer EV дебютира с 557 конски сили и специална версия за полицията

Няколко месеца след анонса на електрическия Chevrolet Blazer, американската компания публично означи дебюта на един от най-интересните си модели за тази година. Колата идва с атрактивен дизайн и с разнородни разновидности. От Chevrolet дават обещание оптимален пробег от 515 километра, както и версии с предно, задно или задвижване на четирите колела.



Все още няма цялостни детайлности към моделите, само че знаем, че върховият Blazer EV SS разполага с 557 конски сили и 879 нютона оптимален въртящ миг. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава по-малко от 4 секунди, а зареждането разрешава до 190kW зареждане на подобаващите за това станции.



Blazer EV ще се предлага в няколко равнища на съоръжение, като те ще се разграничават по джантите в размер от 19 до 22 цола, както и черните детайли по предната решетка, LED светлините в предната част и светещата емблема. През 2024 година ще бъде показана и версия за полицията, която ще е основана на най-мощната трансформация с усъвършенстван интериор и най-голямата налична батерия.



В интериора можем да открием 17.7-инчов екран споделящ общ панел с 11-инчов екран пред лидера. В взаимозависимост от равнището на съоръжение клиентите могат да избират разнообразни материали и цвета за седалките и таблото, както и друг набор от екстри. Серийно колата идва с доста системи за сигурност, в това число система срещу преден конфликт, система за отбрана на пешеходци и други.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР